Bokningsvillkor som gäller hyrning utav Cabinen

Lokalen är nyrenoverad och tillåter 80 personer som då kan sitta till bords och ha en stor dansyta. Glas, bestick, tallrikar och dylikt till 80 personer ingår. Ingår gör också fiber Wifi å en pärla, vår innergård!! Önskar du även tillgång till vår fantastiska park så meddela detta vid förfrågan så tittar vi på det.

Åldersgräns

Vi har valt att sätta en åldergräns på ansvarig hyrare. Denna är satt på 25 år och denna ska närvara under hela tillställningen.

Dagkonferens

Vi har numera också en projektor med duk som gör lokalen lämplig för dagkonferenser till Ystads kanske bästa priser. För 245kr/person (minst 10st) får ni förutom tillgång till vår lokal och underbara omgivningar även FM-fika och EM-fika antingen i Cabinen eller i Surbrunnsparken bestäm själva. Lunchen serveras inne i Surbrunnsparken som ligger 50 meter ifrån Cabinen. Gratis Fiber wifi. Framställning och undanplock/städning ingår. Moms tillkommer.

Lokaluthyrning helg

Lokalhyran är på 3000 kr för antingen fredag eller lördag och 1200 kr för söndagen. Tiderna man har tillgång till lokalen är 08-05 på fredagen och 10-05 på lördagen, på söndagen är tiderna 10-02. Vill man ha hela helgen kostar det 5000 kr. Lokaluthyrning vardag Måndag till torsdag kostar lokalen 600 kr tiderna man har tillgång till lokalen är 08-02. Speciella dagar på året Några speciellt utvalda dagar om året gäller det en speciell prissättning. Skulle din bokning hamna under en av dessa dagar kommer vi att meddela dig det på mail så du får frihet att välja en annan dag.

Depositionsavgift.

Ni skall också betala in en depositionsavgift på 3000kl. Denna får ni tillbaka om allt har gått rätt till. Vanlig orsaker kan till att vi inte betalar tillbaka hela eller delar av depositionen är dåligt städat, slängt sopor i conteiner eller något gått sönder.Om denna summan inte räcker kommer ni att få en faktura. Obs måste vi ta hit städare/vaktmästare är timkostnaden 1000kr och minimum 3 timmar.

Städning

Lokalerna skall lämnas väl städade i alla utrymme, våttorkning och undan plockning skall göras. Lokalen skall lämnas i bättre eller samma skick som när ni kom. Synpunkter på skicket när ni kom skall anmälas innan ni tar lokalen i bruk ni skall ringa 0411-19200, anmärkningar efter uthyrning beaktas ej. Alla sopor skall ni ta med er ifrån parken. Absolut ingenting får slängas i containrarna som finns i parken. Låter det jobbigt så har vi ett alternativ där ni låter oss sköta detta till en kostnad från 1000 kr. Fråga oss gärna vad som gäller.Vi kan sköta allt från diskning å all städning men då till en timkostnad på 300kr/tim.

Typ av tillställning

OBS Priserna gäller vid slutna tillställningar. Andra priser kan gälla vid kommersiella och offentliga tillställningar. Du uppmanas härmed att meddela uthyraren om det inte är en sluten tillställning för vidare diskussion.

Catering

Vi kan fixa till det mesta till er dock har vi ingen fastsatt meny utan vi får diskutera oss fram vad som passar just er. Vi kommer gärna med kockar som förgyller er tillställning dock har vi ej serveringspersonal.

Alkohol

Vi har ej serveringstillstånd för denna lokal vilket innebär att alkoholhaltig dryck får ni införskaffa själv. Dock kan vi om ni så önskar söka ett tillfälligt alkoholtillstånd för er tillställning.

Dagen före/efter

Vi får ofta en delikat frågan om lokalen är ledig antingen dagen före eller efter. Ibland tycker man att om lokalen ändå inte används så kan man få komma andra tider. Som all annan verksamhet så fungerar inte detta, man får inte på macken låna ett släp gratis för att det för tillfället inte används, man får inte sitta i första klass trots att där är tomma säten och man får inte gå på bio gratis trots gott om plats. Vi har därför gjort ett specialpris för hela hela helgen. Vi ber er därför respektera detta å om ni önskar dagen före/efter så boka in denna vid er beställning.

Bokning å betalning

När ni har preliminär bokat önskade datum har ni 7 dagar på er att betala in hela summan. Först när betalning har skett så övergår bokningen till bokad och mail skickas ut. Betalning sker på BG 124-0225 Märk inbetalningen med “Aktuellt hyrdatum å ditt namn” . Där är ingen moms på lokalhyran. Kvitto kan ni få, skicka ett mail så fixar vi det..Efter ni betalt in är bokningen slutgiltig å avbokning är ej möjlig.

Nyckel

Vi har ett kodlås till cabinen. Dagen innan senast kl 16.00 kommer ni att få er kod på sms till det nummer ni skrivit i anmälan. Får ni ingen kod ring 0411-19200.

Större sällskap än 80 personer. Ring Gästgivare Möller för offert på surbrunnsparken. 0411-19200