Eventinformation:

Värsta lyckan!
Om livet, relationer som sket sig och disken som blev kvar på diskbänken.
En alldeles underbar föreställning om vardagslyckan. Hur blev det med egentiden, alla planer, relationerna, dumpningarna, kärleken som steg en åt huvudet, knäppa föräldrar och vännerna som försvann? Vad hände? Vad borde vi ha vetat? Varför kan livet inte bara vara skitenkelt eller varför finns det ingen som styr upp allt?
Ingen kommer igenom livet utan sår, sorger och ärr. Ingen är heller ensam om att vada genom skiten.
Vore det inte därför trevligt om det fanns ett sätt att göra livet lite enklare? Ibland behöver vi genvägar, smarta lösningar och verktyg för att navigera i vardagen – lifehacks helt enkelt!
Christina Stielli tar med dig på en resa sprängfylld med humor, insikter och spännande forskning. Oavsett vem du är går du från den här kvällen mer självsäker och stärkt, redo att hacka livet.
Christina Stielli är en riktigt härlig inspiratör full av humor och klokskap som blivit utsedd till årets kvinnliga talare två år i rad. Nu är hon tillbaka på publik scen med sin föreställning om att egen tid inte finns, att falla och överleva, älska och förlora, lyckas och ÄNTLIGEN förstå vad allt handlar om.

Följ med på en kväll med många skratt och hög igenkänning där Christina med dråplig humor bjuder på insikter, fakta, forskning och ett bälte med verktyg för att få ihop livspusslet.

Arrangör: Talking Minds AB talkingminds.se

Info gällande tider
Insläppstid kl: 17:40
Spellängd: 2 timmar
Start kl: 18:00

Biljetter köper ni här:
https://www.ticketmaster.se/event/varsta-lyckan-biljetter/627723